Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Milyen hatása van a Ganoderma gyógygombának?

2016. február 11. - Ganodermabolt

A Ganoderma öt lépésben fejti ki a hatásait a szervezetünkre:

 

rg90_hu_small.png
1. Az egészségi állapot felmérése (1-30 nap)


A Ganoderma segít a rejtett betegségek és méreganyagok feltérképezésére szervezetünkben és a szervezet funkcióinak a helyreállításában. E folyamatok alatt szervezetünkben „ellenreakciók”-ként ismert jelenségek fognak jelentkezni. Ezek a reakciók nem mellékhatások, hanem segítenek azonosítani a problémás zónákat. Ez az egészségi állapotunk felmérési folyamatának a hatása.


2. Tisztítás-méregtelenítés (1-30 hét)


A „méreganyagok kiküszöbölésének mestere”-ként ismert a Ganoderma. Kiküszöböli a húgysav, tejsav és koleszterin többleteket, zsírlerakódásokat, halott sejteket és a szervezetben felgyűlt salakanyagokat. A méreganyagok a vérrendszerben keringenek és (a máj és a vese segítségével) a vizelet, széklet által, de az izzadság, bőrekcémák, váladékok útján is távoznak a szervezetünkből.


3. Szabályozás, beállítás (1-12 hónap)


A gyógyulás folyamata közben sok reakció figyelhető meg. Nem kell megijedni, ez a jele annak, hogy szervezetünk gyógyul. Ha a reakciók túl hevesek, akkor csökkentsük az adagot.


4. Visszanyerés (6-24 hónap)


A Ganoderma folytatja a szervezet károsodott részeinek kijavítását és erősíti a szervezet immunrendszerét, hogy ellenálló legyen a betegségekkel szemben. Létfontosságú alapanyagokat és vitaminokat szolgáltat egy gyors felépülés érdekében.


5. Megfiatalodás (1-3 év)


Ez első pillanatra talán hihetetlennek hangzik, de én ismerek olyan embereket, akik már 10-15 éve fogyasztják a ganodermát, és azt a 10-15 évet lazán le tudnák tagadni, mert nem látszik rajtuk.
Javasolt napi fogyasztása GR, GL 4-4 kapszula naponta. Por formában 1 adagoló kanállal naponta.

Kattints ide és tudj meg többet a gyógygombákról!

 Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr628383406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása