Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Ismerkedj meg a spirulina algával, a Föld legértékesebb anyagával!

2023. április 27. - Ganodermabolt

 

images_1.jpg

A Spirulina alga az egyik legrégebbi, az ember által fogyasztott élelmiszer, amely a világ számos részén megtalálható. Az algát már az 1500-as években is fogyasztották Mexikóban és Afrikában és ma már számos országban termesztik és fogyasztják. Az algát elsősorban a különböző egészségügyi előnyei miatt értékelik, így nem véletlen, hogy az 1978-as Egészségügyi Kongresszusok a WHO (World Health Organization) által a Föld legértékesebb tápanyagának minősítették.

A Spirulina alga nem csak az egészségre gyakorolt hatásai miatt értékes, hanem szépségápolási célokra is használják. Az algát gyakran használják a bőr hidratálására és a haj egészségének javítására is. A Spirulina alga rendszeres fogyasztása segít a méregtelenítésben a lúgosításban az immunrendszer erősítésében a hajhullás megelőzésében a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében a cukorbetegség és a túlsúly kezelésében és még számos más egészségügyi előnnyel is járhat.

A méregtelenítés szempontjából különösen fontos a Spirulina alga fogyasztása, mivel a levegő a víz az élelmiszerek és a gyógyszerek tele vannak különböző mérgező anyagokkal, amelyek károsíthatják a szervezetet. Az algában található klorofill, fikocianin és poliszacharidok segítenek megtisztítani a testet ezeknek a mérgező anyagoknak a hatásaitól.

A Spirulina alga fogyasztása előnyös lehet a fogyás és az alakformálódás szempontjából is. Az alga klorofill-tartalma 4-szer magasabb a búzafűben található mennyiségnél, ami nagyon hasznost a szervezet számára. A Spirulina alga tele van proteinnel és esszenciális zsírsavakkal is, amelyek segíthetnek felgyorsítani az anyagcserét és támogatni a fogyást.

Valóban, a spirulina rendszeres fogyasztása számos jótékony hatással jár az egészségünkre. Érdemes beépíteni az étrendünkbe, hogy támogassuk a testünket a méregtelenítésben a szépülésben és az egészségünk megőrzésében.  Ne halogasd tehát a spirulina fogyasztását!

Még tööb a spirulináról, kattints ide!  

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr9518112108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása