Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Különleges történetet, amely az egész világot meghódította.

2023. június 10. - Ganodermabolt

 

Egy ember hihetetlen utazása a DXN Morinzhi-val.

 

323212519_554921006554039_4006497599872602797_n.jpg

 

Főszereplőnk Kócsó László (DXN), aki  50 éves kora óta minden nap elfogyaszt egy üveg DXN Morinzhi (Noni) italt. Most, mindössze 4 nap múlva elérkezik az 2000. üveg elfogyasztásához. 

Ez valóban egy hatalmas mérföldkő, egy igazi szenzáció!

De miért is vált ez az ital ilyen különlegessé az életében?

A Morinzhi pozitív hatásait tapasztalva elhatározta, hogy megosztja élményeit és tapasztalatait az egész világgal.

-"2017. december 23-án lettem 50 éves, és úgy döntöttem, életem leghosszabb termékbemutatóját kezdem el. Úgy döntöttem, minden nap megiszom egy üveg DXN Morinzhit, és videóra veszem, bárhol is legyek a világban. 

Már 40 országban ittam Morinzhit (Ausztria, Bahrein, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kambodzsa, Horvátország, Csehország, Dánia, Anglia, Franciaország, Németország, Görögország, Jordán Hasimita Királyság, Magyarország, India, Írország, Olaszország , Elefántcsontpart, Szaúd-Arábiai Királyság, Kuvait, Kirgizisztán, Macedónia, Malajzia, Marokkó, Norvégia, Peru, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Katar, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Thaiföld, Törökország, Egyesült Arab Emírségek, Üzbegisztán ) együtt több, mint ezer emberrel együtt."

image04.jpg

                                            De m is az a Morinzhi?


A Morinzhi ital noni gyümölcsből és rosellából áll. A noni egy trópusi gyümölcs, amely széles körben megtalálható Délkelet-Ázsiában és Ausztráliában.  A DXN Morinzhi nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, és számos jótékony hatás mellett öregedésgátló hatással is rendelkezik.

Kócsó László kitartása és elkötelezettsége az egészségéért inspiráló és lenyűgöző. A következő négy napon megismerheted a tapasztalatokat és megtudhatod miért vált a Morinzhi ital olyan fontossá az életében.

Ha Te is szeretnél Noni (Morinzhi) - fogyasztani, itt megrendelheted!

A napi videók megnézhetők a Daily Morinzhi Facebook oldalon. 

 


 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr2918143784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása