Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Reflux, gastritis, gyomortülrözés, vagy gyógygomba?

2022. december 05. - Ganodermabolt

Normális, hogy minden második ember emésztési problémával, gyomorégéssel küzd?

338039396_169157902653496_854986298018687865_n.jpg
Normális, hogy az ember gyomortükrözés után is savlekötővel tud létezni, mert nem tudnak más megoldást javasolni?
Normális, hogy az emberek több, mint fele ételallergiás?
A választás mindig a miénk. hogy mindenféle diétát kövessünk, savlekötőket, antibiotikumot  szedjünk,
vagy kipróbáljuk a Lion's Mane (süngombát)

A Lion's Mane, vagy süngomba rendkívül jótékony hatással van az emésztőrendszerre.

A gomba bioaktív vegyületei és tápanyagai segítenek normalizálni az emésztést és javítani az emésztőrendszer egészségét. Íme néhány módja, ahogy a Lion's Mane hozzájárul az emésztőrendszer rendbehozásához:

 

 

  1. Gyulladáscsökkentő hatás: A Lion's Mane gomba rendkívül erős gyulladáscsökkentő.

  2. A krónikus gyulladás gyakran okoz emésztési problémákat, például irritábilis bél szindrómát vagy gyomorégést. A Lion's Mane fogyasztása segíthet csökkenteni a gyulladást az emésztőrendszerben, enyhítve ezzel az emésztési problémákat.

  3. Prebiotikus hatás: A Lion's Mane gomba prebiotikus hatású, vagyis táplálékot biztosít a hasznos bélbaktériumoknak. Az egészséges bélflóra kiegyensúlyozott működése elengedhetetlen az emésztés szempontjából. A Lion's Mane fogyasztása elősegíti a jó baktériumok növekedését, ezzel támogatja az emésztőrendszer egészségét és működését.

  4. Védőhatás a gyomor nyálkahártyájára: A Lion's Mane gomba  védelmet nyújt a gyomor nyálkahártyájának. A gyomornyálkahártya sérülése vagy irritációja gyakran okoz gyomorégést vagy gyomorfekélyt. A Lion's Mane gomba hatóanyagai segítenek megóvni és regenerálni a gyomor nyálkahártyáját, csökkentve ezzel az emésztőrendszeri problémákat.

  5. Stresszcsökkentő hatás: A Lion's Mane gomba adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis segít a szervezetnek alkalmazkodni a stresszes helyzetekhez. A stressz negatívan befolyásolhatja az emésztést, például növelheti a gyomorsavtermelést, vagy lassíthatja az emésztést. A Lion's Mane fogyasztása segít csökkenteni a stresszt, ezáltal javítva az emésztést.

Gyulladás, irritáció, emésztési gondok? A Lion's Mane segít visszaállítani az egyensúlyt!

Látogass el webáruházunkba és tedd meg az első lépést az egészséges emésztés felé!

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr2517995518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása