Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

DEPRESSZIÓHOZ is VEZETHET A D-VITAMIN HIÁNYA

2016. február 25. - Ganodermabolt

clarklittle7.jpg

 Depresszióhoz vagy időskori elbutuláshoz is vezethet a szervezet D-vitamin hiánya. Magyarországon a lakosság 20 százaléka szenved súlyos vitaminhiányban.

Egészen meglepő eredményeket kaptunk, inkább azt mondhatnám, hogy megdöbbentő eredményeket, mert az ideális D-vitamin ellátottságot az emberek 94%-a nem érte el és ami talán még meglepőbb volt, hogy a magyar lakosság 20%-a súlyos D-vitamin hiányban szenved ezekben a hetekben - mondta Takács István, a MOOT főtitkára.

A D-vitamin hiánya akár depresszióhoz, időskori elbutuláshoz vezethet, de gyengíti a csontokat és az immunrendszert is, valamint a mell és a vastagbélrák kialakulásában is szerepe van. Illetve, akinek alacsony a D-vitamin szintje sokkal nagyobb eséllyel kap el betegségeket is, mint például az influenzát.

Forrás: TV 2 tények

Ha csak lehetséges, természetes úton vigyük be szervezetünkbe a vitaminokat,

- erről Póta György, a Házi Gyermekorvosok Szövetségének elnöke beszélt a Kossuth Rádió Napközben című műsorában. Erre főként a gyermekek esetében van szükség, ők ugyanis nem tervszerűen esznek, azaz az esetek nagy részében gyümölcsből, zöldségből nem fogyasztják el azt a mennyiséget, ami fedezné a vitaminszükségletüket – magyarázta a szakember. Hozzátette: különösen igaz ez a téli hónapokban, amikor egysíkú a gyümölcsfogyasztásunk.

A DXN spirulina bio (zöld alga) tartalmazza a legnagyobb mennyiségben a természetes D- vitamint.  Vásárlás ide kattintva!

 

Hogyan juthatok természetes D- vitaminhoz? 

Kattints ide és tudd meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr168419462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása