Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

A szuperélelmiszer

2016. szeptember 08. - Ganodermabolt

 

         Nem csak űrhajósoknak!

 letoltes_1.jpg

Képzeljük csak el, amint a NASA kamionnyi ételrakományt akar felpakolni egy kilövésre váró űrrepülőgépre. Egy kis rántott húsnak, sült krumplinak való, friss zöldség, gyümölcs, ilyesmik sorjáznak majd a raktárban, amiből az űrutazás során jókat lakomáznak hónapokon át az űrhajósok. Elég bugyuta gondolat, nem?

Persze, hogy az! De tényleg, mégis mivel táplálkoznak sokszor éveken keresztül az űrhajósok odafenn? Hogyan tudják az emberi szervezet számára oly fontos nyomelemeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, és még mit tudjuk, mi, hogy micsodákat biztosítani önmaguk számára? Nos, van egy jó hírünk! Létezik egy ilyen, mondjuk bátran: csodaszer, melyet maga a WHO (Egészségügyi Világszervezet) is superfood-nak, azaz szuperélelmiszernek nevez. Ezt alkalmazza a NASA, amikor űrutazásra küldi a kutatóit.

images (1).jpg

 

Ez a szuper tápanyagforrás a spirulina zöld alga, amit természetesen nem csak az űrhajósok, hanem a hétköznapjainkban mi magunk, földi halandók is használhatunk. 

Nézd meg mire jó, itt:

A spirulina zöld alga egy valóságos bomba, ami minden olyan tápanyagot természetes és nem szintetikus módon tartalmaz, melyre a szervezetünknek a kiegyensúlyozott és egészséges élethez szüksége van - talán így érthetjük meg leginkább a jelentőségét. Emeljük ki mindjárt, hogy borzasztó erős méregtelenítő. Ebből adódóan gátolja a rákos sejtek szaporodását, de vérképző, beállítja a vérnyomást, a vércukorszintet és a koleszterint! 

Pár hónap alatt képes beállítani az ideális testtömeget.

Vérnyomás, vércukor, koleszterin! A legfőbb három mumusa modern életünknek! Ugye tudjuk, hogy az ezek szabályozására alkalmazott gyógyszerek szedése milyen komoly mellékhatással és veszéllyel jár? Ugye tudjuk, hogy az orvosok azonnal írják a receptet ezekre a bajokra? Persze, hogy tudjuk. Azonban a természetben előforduló, tehát nem mesterségesen előállított spirulina zöld alga termékek fogyasztásával tehetünk a betegségek kialakulása ellen vagy hatékonyan kézben tarthatjuk azokat.  Miért ne használnák a természetben előforduló algák, gombák jótékony hatását, amikor ez a lehetőség számunkra - ahogy mondani szokták - nem a holdban, hanem csupán egy kéznyújtásnyira van.

Apropó kéznyújtás! Lassan újra itt az idei aktuális influenza szezon, ami virálisan terjed a közösségben, elég egy kézfogás, egy tüsszenés és napokra, hetekre kidőlhet sorjában a család. A spirulina alga rendszeres használata megerősíti az immunrendszerünket, ami a náthás, tüsszögő időszakban segít megőrizni az egészségünket.

Még nem késő beszerezni: webáruház itt

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr3111687607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása