Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Tudod milyen kávét isznak a királyi palotában Dubaiban?

2018. november 13. - Ganodermabolt

 

46128291_1146970002094238_6716492573566828544_n.jpg

A világ legdrágább kávéját is ihatná, de a legegészségesebbet választotta! 
A világ leggazdagabbjai között számon tartott Őfelsége sejk sejk Bin Rashid al maktoum, a dubai-i trónörökös DXN kávét fogyasztja. 

Dubai trónörököse a legnagyobb betűs Életet éli. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Instagram fiókja,  körülbelül 5,1 millió fős követőtáborral. Ő Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, Dubai Emír, illetve az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnökének második fia. Apja vagyona 2013-ban a becslések szerint elérte a 13,9 milliárd dollárt. Ejtőernyőzés, lovaglás, kerékpározás, kötélcsúszás, mélytengeri búvárkodás... csupán néhány kedvtelés, amelyben jeleskedik. Ha ez nem lenne elég, Fazza rendkívül tehetséges fotós, világutazó, valamint elismert költő.

A hercegek élete nem csak játék és mese. Hamdan rendkívül felelős pozíciót tölt be országában, feladatait maradéktalanul és extra magas színvonalon űzi, hűen viszi tovább az apja által rá hagyományozott tradíciót, aki ezért büszke is fiára.

 A szigorú minőségi elvárásoknak is megfelelő, egészségre jótékony hatással bíró DXN kávék -k a termesztésztéstől az asztalra kerülésig mentes  a környezetet károsító folyamattól, ráadásul semmilyen vegyi, vagy szintetikus anyagot sem tartalmaz. 

Mindenből jót, semmit a rosszból! - tartja a mondás Dubaiban a királyi udvarban. 

Milyen szerencse, hogy  nem kell  Dubaiba utaznod, hogy ugyanazt az aromás, ízletes, finom kávét idd, amit az arab sejkek, családtagjaik és vendégeik isznak!  

Pár perc alatt megrendelheted és másnap már a Te is élvezheted. Kattints ide!

Ha többet szeretnél tudni, hívj!  06 30 9574 304

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr3314370089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása