Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Ez segít leszokni a dohányzásról

2021. január 12. - Ganodermabolt

 

Az akaraterő a legtöbb esetben kevés a dohányzásról való leszokáshoz.

 Amikor valaki először fogyaszt drogot, vagy szív el egy cigarettát, gyakorlatilag elárasztja a testét egy „idegen” alkaloiddal. Több, mint 10.000 féle alkaloidot találtak a különböző növényfajokban. Ilyen alkaloid például a nikotin, az alkohol, a kokain, a heroin és morfin. Az alkaloidok teljesen inaktívak a növényben, de  az emberi szervezet számára ismeretlenek /szervezetünkben nincs alkaloid/, a fehérjéink úgy kezelik és fogadják őket, mintha xeroninok lennének.

A függőség megszüntetésére a szervezetnek nagy mennyiségű xeroninra van szüksége, ezzel vissza lehet alakítani a fehérjéket a normális állapotba, elvonási tünetektől mentesen.  

A xeronin a NONI gyümölcsben található legfontosabb hatóanyag. Tulajdonképpen nem is xeronin van a NONI-ban, hanem annak az elõanyaga, a proxeronin, amit a szervezet alakít át xeroninná. A NONI sejtszinten regenerál, megjavítja azokat és így a szervezet könnyebben képes megszűntetni az elvonási tüneteket. 

Így használd a DXN Morinzhit (NONI) a dohányzásról való leszokás megkönnyítésére.

Eleinte minden második szál cigi helyett vegyél a szádba egy korty Morinzhit. Ameddig tudod tartsd a szádban, majd nyeld le. A NONI kesernyés íze emlékeztet a nikotin ízére és egy jó ideig megszűnteti a sóvárgást. Egy hét múlva  csak minden 3. szál cigire gyújts rá és így tovább. Hamarosan érzékeli a szervezeted a xeronin jelenlétét és azt veszed észre, hogy egyre kevésbé kívánod a cigarettát a nikotint. 

Amennyiben szeretnél megszabadulni a dohányzásról és a cigire költött pénzt másra fordítanád, írj emailt (mkatalin4@gmail.com), vagy nézz be a weboldalamra!

morinzhi_big.png

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr1516386032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása