Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

9 ok a gyógygombák fogyasztása mellett.

2018. április 25. - Ganodermabolt

sunset-2058002_960_720.jpg

A gyógygombák fogyasztása napi szinten 

1. Csökkenti a májzsugor kockázatát
2. Csökkenti az esélyét az Alzheimer-, és a Parkinson-kór kialakulásának
3. Rákos megbetegedések ellen is működik
4. Pozitív hatásai vannak a keringési rendszerre
5. Kiváló az ízületi fájdalmak és az epekő megelőzésére is
6. A 2-es típusú cukorbetegség esélyeit is csökkenti a kávé
7. Megfiatalítja a sejtjeinket
8. Idős korban erősíti az izmainkat
9. Megnöveli az élettartamot
Gyógygombás kávé kínálatunk - kattints ide! 

 

HF024_small.jpgCordyceps sinensis (kínai hernyógomba)

Tibeti gyógygomba, a hegyekben 5000 méteres magasságban nő. Elég ritkán lelhető fel a szabadban, azonban szerencsére könnyen termeszthető. A hernyógomba összetevői révén kitűnő immunerősítő gyógygomba, vírusellenes hatású, védi a DNS-t, valamint gátolja a kóros, elváltozott sejtek burjánzását, ezáltal a kínai hernyógomba rák megelőzésére és kezelésére is sikeresen használható. Növeli a HDL (jó) koleszterin szintjét a vérben, ezért a zsírban gazdag táplálkozást folytatóknak kifejezetten ajánlott. Megelőzi, hogy a vérerek falán megtapadjanak a plakkok (érelmeszesedés), serkenti a májműködést, erősíti a veséket. Megköti a sejtek öregedéséért, a ráncosodásért, a gyulladásokért, az érrendszeri betegségekért és a daganatokért felelőssé tehető szabad gyököket. Serkenti az adenozin-trifoszfát termelődést, ezzel javítja az izomműködést, erősíti a szívet, szabályozza a szívritmust. A hernyógomba ösztönzi a tesztoszteron szintézisét, segít megszüntetni a depressziót. Hatóanyagai révén csökkenti a különféle fertőzéses gyulladásokat, az asztma és a hörgőgyulladás tüneteit.

rg90_hu_big.png

  Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba, reishi)

A pecsétviaszgomba rendkívül sokoldalú gyógygomba, nem véletlenül nevezik Kínában a halhatatlanság gombájának. Gyógyító tulajdonságait elsősorban a benne fellelhető poliszacharidoknak és glikoproteineknek köszönheti, melyek erősítik az immunrendszert, megkötik a káros szabad gyököket, méregtelenítik a szervezetet. Fogyasztásával megelőzhetjük a májproblémákat, a magas vérnyomást, a keringési zavarokat, az allergiák kialakulását, de a pecsétviaszgomba segítségével kezelhetjük a kemoterápia okozta elváltozásokat, légzési problémákat, fáradékonyságot és különféle mérgezéseket is. Ázsiában szinte minden rákfajta ellen alkalmazzák, jótékony tulajdonságait a C-vitamin még inkább felerősíti.

Kattints ide! Webáruház itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr7713870240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása