Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Dr. Csizmadia Beáta szakgyógyszerész a korona vírussal kapcsolatban.

2020. március 16. - Ganodermabolt

74882980_2775697135774515_6004104442876526592_o.jpgDr, Czizmadia Beáta Szakgyógyszerész,  ganoterapeuta üzenete: 

Most lesz időtök olvasni, hogy végre komolyabban vegye mindenki, amit írok. Senkitől nem olvasok igazi megoldásokat a vírus kezelésre azon kívül hogy maradjon otthon!. De mi van ha tényleg elkapja egy rokonod, vagy Te? Sajnos van rá esély! Úgy gondolom tudnod kell, hogy mi mindent tehetünk a vírus ellen. Most leírom az én véleményemet és remélem segít sok embernek.

 


Elsőként fel kell erősítenünk a testünket fiatal Ganoderma micelium gyógygomba (GL) kapszulával, (Ganocelium 2*2-3),a bél és nyálkahártyák védője, 1-2 hét után már védelmet ad. A kapszula szedését nem szabad abbahagyni, továbbra is szedni kell! (ezt azért írom, mert valaki megkérdezte hogy két hétig szedi elég -e? Nem! ) 
Együnk sok természetes C vitamint (tartózkodjunk a szintetikus vitaminoktól) csipke teát, vagy  DXN ROSELLE JUICE -t. Nagyon fontos a szervezet  lúgosítása.Nem tudok jobbat a  DXN spirulina algánál, vagy fogyasszunk  zöld árpát. Legfontosabb, hogy csökkentsük a savasságot a testben, mert a vírus kisebb eséllyel támad bennünket.
Legyen otthon sok ásványvíz, most az egyszer még a lúgos ásványvizet is favorizálom, ahol jó minőségű a csapvíz, az is teljesen megfelelő A lúgos testben kevésbé marad meg a vírus, mint a savas erjedésben. Ezt mondjuk meg a nagyszülőknek is!

Ha mégis elkapja valakia vírust, akkor a legfontosabb: 
a Ganoderma RG gyógygomba, tehát az öreg ganoderma, mert kevés dolog van, ami kiöli a vírusokat a szervezetből. Tapasztalatból javaslom!  Én magam a herpesz vírust kiszedtem magamból, úgy hogy bátran ajánlom. Mega dózisban kell szedni, min.2*3, 3*3 kapszula, ezért sokat tartalékoljatok otthonra és nagyon kérlek benneteket ne a vegyes gomba port szedjétek főleg idős embernek ne azt adjátok! Fontos a megfelelő mennyiségű folyadék a káros anyag  kiürítése érdekében.

Kicsit gyengébb de szintén egy vírusellenes szer a propolisz, azt is javaslom otthonra,

Legyen otthon kalcium és sok széntabletta, vécépapír, fertőtlenítő tisztítószer és bármilyen szappan, de legjobb a DXN gyógygombás szappan.

Szájmaszkot már nem kapunk, de tudunk csinálni vászon kendőből, lepedőből.  A célnak kiválóan megfelel, hogy ne fertőzzük családtagjainkat cseppfertőzéssel.
Ezen kívül van nekünk szopogatós fertőtlenítős gyógygombás cukorkánk DXN ZHI MINT PLUS valódi mentol tartalmú. Köhögés esetén félóránként szopogasd. Nagyon jó ha van otthon.


A Feketekömény, DXN BLACK CUMIN KAPSZULA szintén szedi ki a toxinokat a testünkből  nagyon jó méregtelenítő. Hasmenéses tünetekre például, vagy rosszullétekre, hányásra, mint ahogy a széntabletta is.

Patikában lehet kapni 4 es Schüssler só, a nyálkahártyáknak a segítője, oldja a tüdőből a felszaporodott nyákot, szopogatni kell.

Gondolom a kávédat már régen lecserélted egészséges, lúgosító gyógygombás kávéra!


Ha kérdésed van,  mit, hol rendelj, kérlek hívj: 30 9574 304,

vagy írj email: mkatalin4@gmail.com

Telefonos DXN termék rendelés törzsvásárlóknak továbbra is lehetséges: 06 30 700 4761, vagy: 06 30 325 3795

Kitartást és sok erőt kívánok mindannyiunknak..

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr7615527372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása