Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Mi a csuda az a ganoderma?

2022. szeptember 21. - Ganodermabolt

 

 

Ha röviden kellene válaszolnom a fenti kérdésre, akkor azt felelném: a ganoderma egy csoda!

7b7957e3-069c-4f4f-a0be-20f7b4e19e71.jpg

Értékét és gyógyhatását már az ókor óta ismerik Kínában; egy időben például annyira értékesnek tartották, hogy ha valaki ilyen gombát talált, akkor halálbüntetés terhe mellett azonnal be kellett szolgáltatnia a császárnak.

Milyen jó, hogy ma már nem fenyegetnek fővesztéssel, ha otthon fogyasztjuk!

De nem véletlenül volt értékes: az asztmától az álmatlanságig, az öregedéstől a magas vérnyomásig számtalan betegség kezelésére használták ezt a  gyógygombát. 

Ázsiai tudósok rájöttek, hogyan lehet a ganodermát laboratóriumi körülmények között, nagy mennyiségben termeszteni és a pecsétviaszgomba hamarosan meghódította a világot!

A malajziai DXN cég kutatójaés alapítója, Dr Dato Lim zseniális ötlettel rukkolt elő; a keserű ganodermát a szintén keserű kávéba keverve az ember szinte észrevétlenül fogyasztja mindennapi „gyógyszerét”. Ezzel a találmánnyal ráadásul két legyet ütött egy csapásra, hiszen olyan sokszor előfordul, hogy valaki elfelejti bevenni a pirulát, vagy a vitamint – de hallottál már olyanról, hogy valaki megfeledkezett volna a reggeli kávéjáról?!

Oké, de mire jó a ganoderma?

  • A ganoderma számtalan jótékony alkotóelemének ( pl. szerves germanium) köszönhetően szinte minden egészségügyi probléma megelőzésére és kezelésére alkalmas. A több évtizedes és a legfrissebb laboratóriumi vizsgálatok, és több száz emberen végzett kutatások alapján:
  •         csökkenti a vér koleszterinszintjét
  •         megszünteti a gyomorégést
  •         normalizálja a vérnyomást: ha alacsony, megemeli, ha magas, csökkenti
  •         javítja a hasnyálmirigy működését, ezáltal csökkenti a vércukorszintet – cukorbetegek is      fogyaszthatják!
  •         segít leküzdeni a fejfájást, migrént
  •         erősíti az immunrendszert, segít a betegségek megakadályozásában és gyorsítja a gyógyulást
  •         fiatalon tartja a testet és a szellemet; segít az aggkori szellemi hanyatlás elkerülésében!
  •         segít az allergia leküzdésében
  •         magas antioxidáns tartalmának köszönhetően segít a rákos megbetegedések megelőzésében
  •         blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét, így hatékony kiegészítő terápia a daganatos megbetegedések kezelésében
  •         segíthet a reuma és más ízületi gyulladások leküzdésében
  •         …és még sok mást:)

Sokan vannak persze, akik azt gondolják: „Messziről jött ember azt mond, amit akar… mit tudnak a távoli Ázsiában a magyar ember egészségéről?”
De a helyzet az, hogy a ganodermával kapcsolatos kutatások nem korlátozódnak csupán keletre. Világszerte rengeteg kutatóintézetben (többek között Magyarországon is!) folynak a vizsgálatok a ganoderma  gomba jótékony hatásaival. Itt olvashatók a ganoderma gyógygombával végzett tudományos kísérletek: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=ganoderma+lucidum

A kutatók egyöntetűen  egyetértenek abban, hogy a ganoderma kiváló kiegészítő terápia a daganatos megbetegedések kezelésében, melynek semmilyen mellékhatása nincs. (Távol-keleten egyébként hivatalosan is alkalmazott tumor-ellenes gyógyszer).

Mi a csuda a ganoderma?
Maga a csuda: egy gyógynövény, ami gyógyszer is lehet, egy olyan csodaszer, aminek fogyasztásával megelőzheted és leküzdheted a legtöbb „civilizációs” betegséget!

Kattints ide és igyál meg egy csésze ganodermás kávét az egészségedért !

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr3517936606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása