Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Szex és a gyógygomba; ismerkedj meg a Himalája Viagrájával!

2021. szeptember 13. - Ganodermabolt

 

Ma egy kicsit pikánsabb témával készültem, hiszen "Minden földi öröm között a szerelmi vágy, az érzéki örömök esszenciája..." - mondta az a tibeti orvos is, aki először nevezte a cordyceps gombát a Himalája Viagrájának. Pedig ez a természetes, mellékhatások nélküli vágyfokozó nem csak az éjszakákat teheti szebbé, hanem…

A múltkor beszámoltam a legnépszerűbb DXN termékekről, de persze ez csak kis szelete volt a rengeteg „csodaszernek”, amelyeket nap, mint nap ajánlok a hozzám fordulóknak, akik nem szeretnének lemondani az élvezetekről, mégis szeretnének sokáig, egészségesen élni.

És ha már élvezetek; ma mesélek az egyik legélvezetesebb termékről…;)

A ganoderma nem az egyetlen ritka, ám szuperhatékony gombafaj a DXN termékcsaládban.
Van egy másik gomba is, amely 3 000 méter feletti magasságban él Tibet és Kína hatalmas, és szinte megközelíthetetlen mocsárvidékein.
Nem túl barátságos élőlény: hernyókon, rovarokon élősködik, behatol a gazdatest szöveteibe, mint valami űrlény egy katasztrófafilmből.

cordyceps-sinensis-chinese-tibetan-medicine-caterpillar-fungus-tocheikasa.jpgA Cordyceps gomba goromba természete ellenére évszázadok óta fontos eleme a kínai orvoslásnak, de nem csak afrodiziákumként, vagy a férfierő megőrzésére használják; vesebetegségekre, szívproblémákra, tüdőbajra, vagy akár még a tuberkolózis kezelése során is alkalmazzák!

Ez a különleges gombára a kilencvenes években figyeltek fel a kutatók, amikor a Németországban tartott Szabadtéri Atlétikai VB-n 5 kínai sportoló világcsúcsot döntött.
Naná, hogy a nyugati orvosok tudni akarták, mitől táltosodtak meg így a kínai versenyzők! Természetesen doppingra gyanakodtak, de a vizsgálatok kimutatták, hogy az ázsiai sportolók semmilyen illegális szert nem fogyasztottak; a Cordyceps, vagy más néven a kínai hernyógomba fogyasztása növeli a szervezet teljesítőképességét, az energiaszintet, javítja a szervezet oxigénfelhasználását, valamint karbantartja a szívet és az érrendszert.

A Cordyceps nem került fel az illegális doppingszerek listájára: ez a természetes energiabomba ma is teljesen nyugodtan fogyasztható – és fogyasztják is. Népszerű étrendkiegészítő a magyar és a nemzetközi sportolók körében egyaránt. 

Energikusabbá, dinamikusabbá tesz, és javítja az állóképességedet ha egészséges vagy, de legyengült, beteg embereknek is szokták ajánlani, hogy visszanyerjék erejüket. Különösen hatásos asztma és légúti megbetegedések kezelésében.

Na jó, de hol itt a szex?;)

A kínai hernyógomba persze nem csak a sportban, hanem egyéb, állóképességeket igénylő tevékenységekben is bizonyítottan hatásos;)
Nem véletlenül hívják a Himalája Viagrájának.

5 szinten veszi fel a versenyt a potenciaproblémákkal:

  1. Felébreszti a vágyat – nincs kihűlt kapcsolat, csak kevés motiváció!
  2. Csökkenti a változó kor tüneteit – ne hidd, hogy a férfiaknak nincsenek panaszai!
  3. Segít a merevedési zavarok enyhítésében
  4. Csökkenti a stressz-szintet – hiszen sokszor nem is testi, hanem lelki panaszok állnak a háttérben…
  5. Növeli az állóképességet – új értelmet nyer a „szeretkezni kifulladásig”

De a Cordyceps szedése nem csak az erősebb nem tagjai számára ajánlott, hanem a hölgyeknél is, akiknél szintén hatással van a vágyra, sőt, tudományos kutatások bebizonyították, hogy a meddőségnek is hatásos ellenszere lehet!

De alkalmazzák cukorbetegeknél, mert beindítja az inzulin felszabadulását, májbetegeknél, mert segít helyreállítani a normál májfunkciókat, rákbetegeknél és a vese védelmére is. 

Egyre rövidebbek a nappalok, egyre hosszabbak az éjszakák; egyre több lehetőség van arra, hogy kihasználjuk e csodás gombának az összes jótékony hatását!

Vásárold meg a cordyceps gombát 25 % kedvezménnyel az alábbi linken.

Kattints ide és próbáld ki a Cordyceps gombát!

cordyceps-kapszula_medium.png

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr1416687514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása