Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Te egészen biztosan nem égtél le!

2016. augusztus 23. - Ganodermabolt

                     

              Kezd el felkészíteni a bőrödet az őszre!

 

Az idei nyáron nagyon sokan használták bőrük természetes védelmére a legjobb minőségű pálmaolajból készült Ganoderma olajat, ami leégés nélkül segíti a barnulást. Ők egészen biztosan nem égtek le a strandon vagy a tengerparton. Öröm, ha Te is közéjük tartozol!  

Ne felejtsd, hogy a terméket az év hátralévő részében továbbra is használhatja a család. Köszönhetően a ganoderma gomba jótékony hatásának, bőrtípustól függetlenül kiváló megújító és bőrfeszesítő kelléke például a masszázsnak az őszi-téli hónapokban.

Nézd meg, mire jó még a Gano massage oil.

 

8e5asol0_2o16j4ke.jpg

 

Hiába tudjuk, hogy a nyár vége sokaknak keserű élményeket hoz a fürdőszobai tükör előtt. A legtöbben mégsem tesznek ellene, sokan ilyenkor szembesülnek a napsütés és a mindenféle káros anyaggal szennyezett, vegyszerrel tisztított strandvizek okozta „károkkal”, már ami a bőrön szemmel is látható. Szépen sorjáznak a piros kis pontok, barnás elváltozások, szemölcsök, fura anyajegyek. Ilyenkor ezeket a felfedezéseket kétségbeesett lépések követik, irány a bőrgyógyász, aki újabb vegyszerrel és gyógyszerrel próbálja semlegesíteni a hibát és jól megtömi a népet drága és sokszor hatástalan káros anyaggal. Ez a körforgás jövő nyár elején általában újra kezdődik azoknál, akik keveset tudnak, és nem használnak természetes gyógygomba készítményeket. 

Ezért már most érdemes feljegyezni a házi naptáradba, hogy tavasszal újra gondolni kell a megrendelésre a család apraja-nagyja védelmének érdekében: tehát elő a tollat: 2017. április: napfényvédelem - Ganoderma bőrvédő termékek megrendelés. Aztán áprilisban lesz még időd átgondolni, milyen „nyár védelmi” termékekre lesz szüksége még a családodnak.  

Most jegyezd fel a naptárba: 2017 április – ganoderma megrendelés: UV és bőrvédelem

Ne felejtsd! A készítményeket lehetőséged van bármikor év közben is megrendelni! A bőr védelemére az őszi és téli napokon is szükség van, főképp azoknak, akik tudatosan és sokat tartózkodnak a szabadban, sportolnak, kirándulnak, kerékpároznak, futnak és síelni járnak a hegyekbe. Reméljük, te is egészségesen és tudatosan élsz!

Ebben az időszakban ezt a 3 ganoderma gyógygomba készítményt használd így együtt:

uv_defense.jpgUV védelemmel ellátott nappali krém

 

 

 

 

gano-massage-oil_medium.pngGano Massage oil

 

 

 

 

aloe-v-hand-n-body_medium.pngAloe V Hand & Body Lotion.

 

 

 

 

 

Készítsd fel a bőrödet az őszre és a télre!

 

Bár az idei nyárnak sajnos vége van, a bőrápolás most, az őszi időszakban válik csak igazán fontossá. A napozás és fürdőzés során megtörődött bőrödnek, legyél akárhány éves, éppen most van szüksége egy kis extra kényeztetésre. Nem fogod megbánni, ha megadod neki. A nyár végén egyre több ruhadarab kerül fel ránk, így egyre inkább az arcunk kerül a fókuszba. Persze az egészséges szép bőrre nem elég vágyni, tenni is kell érte. A kötelező alap feladatok mellett (táplálkozás, hidratálás, méregtelenítés, amit ősszel is érdemes megtenni) adok néhány tippet, mit használj, hogy napbarnított arcod ne tűnjön ráncosnak és a szabadságod utáni hetekben ne nézz ki 10 évvel öregebbnek:

Nézd át a listát, rendeld meg a bevált terméket és próbálj ki valami újat!

aloe_hydrating_toner_small.jpgAloe V Hydrating Toner

 

 

 

 

 

aloe_cleansing_gel_small.jpgAloe V Cleansing Gel

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr5911610184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása