Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Testközelben a COVIDDAL

2022. július 10. - Ganodermabolt

r2v0dhljbwfnzxmtmtmwntu0ntqwmq.jpg

Utolsó nap bementünk Horvátországban egy Konzum boltba. A hűtés tökéletes volt. 33 fokból a 22 fokba alig ruhában. Rövidre fogtuk a vásárlást de a meghüléshez éppen elegendő volt. Tudjuk, a szervezet azonnal támadhatóvá válik ha meghül. A támadásra váró vírusok, bacik akadály nélkül jutnak a testbe. Így is történt velünk is.

3 nap múlva olyan érzésem volt, mintha megmérgeztek volna. Ismeretlen érzések, hőemelkedés, izomfájdalom. Másnap végig aludtam a napot. A COVID megjelenése óta tudjuk, akik rendszeresen gyógygombákat és spirulinát fogyasztanak ugyanúgy elkaphatják a vírust, mint mások, de a lefolyása sokkat enyhébb lesz és nem lesznek Post- COVID tünetek. Ha megfertőződtünk mega dóziban, rendszeresen együk együk a készítményeket. Mivel másoknak is a következő készítmények voltak hatásosak 2 óránként bevettem - 8 db  Andro-G kapszula, 4db  fekete kömény 6 szem spirulina, 6 db GL ganoderma gyógygomba kapszula, valamint 2 db cordyceps gomba  .  Másfél nap múlva óráról, órára javultam, harmadnap pedig befőztem a kertünben termett barackot. 

Maradj egészséges!

Ha mégis támadás éri a szervezetedet, vagy óvni akarod magad  válaszd a kedvezőbb megoldást és regisztrálj  törzsvásárlónak ide kattintva. 

A  DXN termékkatalógust ide kattnitva nézheted meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr4417879341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása