Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Most van igazán szükséged rá! Spirulna, az immunrendszer bajnoka!

2017. február 01. - Ganodermabolt

images (1).jpg

Mi kell ahhoz, hogy megóvd magadat és a családodat a legkomolyabb megbetegedésektől? Gondoskodás, figyelem és törődés! Gondoskodj róla, hogy mindig legyen a család minden tagja számára elérhető  spirulina és gyógygombás termékek!

A január, február hónapokra az immunrendszer már kifárad és nagy szükség van az erősítésére. Náthás, influenzás, vírusos időszakban fontos az immunerősítő. Rendszeres fogyasztása nélkülözhetetlen, ha nem akarsz kiesni a munkából, vagy éppen nem akarod állandóan orvoshoz hordani a gyereket.

De miért van szükség a spirulinára egész évben? Hogy esélyed legyen kikerülni a népbetegségeket! Kattints ide, olvass róla!

Válaszd a spirulina algát  akkor is ha ilyen jellegű gondjaid vannak:

  1. Ha nincs rendben a koleszterinszinted, és rakoncátlankodik a vérnyomásod, szív-és érrendszeri gondjaid, bőr-haj- és egyéb kötőszöveti problémáid, akár pikkelysömöröd van.
  2. Ha műtét előtt állsz, vagy nemrégiben estél át rajta.
  3. Januárban-februárban már alig van a szervezetnek tartaléka, észrevétlenül is, de kifogytunk a vitaminokból. A spirulina különösen nélkülözhetetlen vitaminokat pótol, ha rendszeresen fogyasztod.
  4. Segít a krónikus gyulladások elapasztásában, a betegségek utáni rossz immunállapot helyreállításában.
  5. Allergiád van, amire nem akarsz gyógyszert szedni, mert nem segít már.
  6. Különösen kevés a D vitamin benned, s tenni akarsz a csontritkulásod ellen.
  7. Nem látsz jól a legújabb szemüvegeddel sem. Jó lenne egy is szemerő. Ha netán szürke hályog és más komolyabb szembetegséged van.
  8. Bélproblémáid vannak, főképp candida, vagy E coli.
  9. Ha csak egyszerűen fogyni akarsz, mert jön a tavasz és kell egy harcos DXN termék, ami segít az éhségérzet leküzdésében és az anyagcsere fokozásában.

Spirulina és gyógygomba webáruház.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr8712174604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása