Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Minden "csodaszert" kipróbálnak, mégsem jön a baba

2018. november 16. - Ganodermabolt
son-1910304_960_720.jpg
Anya vagyok. Milyen természetesen is hangzik ez egy nő szájából...pedig hányan, de hányan vannak, akik hosszú évek könnyekkel teli várakozása után sem válhatnak édesanyává.
Vágyakozva pillantanak minden babakocsira vagy totyogó kisgyerekre.
Nem értik, hogy mások igen, ők miért nem, holott semmilyen szervi problémájuk nincs, ami gátolná a teherbe esést. A sok kudarc ráül minden napjaikra, lelkük szinte beszürkül. Minden "csodaszert" kipróbálnak, mégsem sikerül az oly régóta vágyott babának megfogannia. 
Nem is gondolnánk, hogy leggyakrabban a háttérben a nem megfelelő táptalajú anyaméh áll, ami egyik oka annak, hogy a petesejt nehezen tud megfoganni.
Az anyaméh biológiai közegének visszaállításához egyre több nőnek segített már a DXN spirulina (zöld alga).
Ahol nincs szervi eredetű kizáró ok,ott előkészíti a méhet, hogy a petesejt meg tudjon foganni és egészségesen fejlődni. Az elmúlt 10 évben, mióta Magyarországon is elérhető, egyre több DXN bébi születik.
Van remény!

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr9514376567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása