Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Feledékeny vagy? Van megoldás!

2018. november 25. - Ganodermabolt
​​learn-3069053_340.jpg
Jártál már te is úgy, hogy a elindultál valamiért, és amikor odaértél, nem emlékeztél arra, hogy miért is indultál? Vagy esetleg felírtad a fontos intéznivalókat egy centlire, utána meg nem emlékeztél arra, hogy hová is tetted?
Ilyenkor bosszankodunk, ezeken a mindennap előforduló kis eseteken, aztán egy legyintéssel a sok feladatra, fáradtságra fogjuk, modván, hogy ilyen világban élünk!
Amikor pedig a tanulásban, vagy a munkahelyi koncentrációban lassulunk, azt mondjuk, hogy nem aludtunk eleget!
Nem is gondolnánk, hogy a háttérben az agyi működés lassulása áll, ami feledékenységet, álmatlatlanságot és idegkimerültséget is okozhat. Sokan nem is tudják, hogy erre már van egy, évezredek óta ismert és használt gomba, az oroszlánsörény gomba, ami a fenti tüneteket nemcsak enyhíti, hanem egy idő után meg is szünteti!
Itt állunk az ünnepek előtti hajrában, erősítsük meg idegrendszerünket, serkentsük agyi működésünket, hogy minden feladatot elvégezve, kipihenten, mosolyogva osztozzunk családtagjainkkal a Karácsony varázsában!
Tudj meg többet az oroszlánsörény gombáról, kattints ide!
lions-mane_th.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr1614392576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása