Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Tegyél egészséget a karácsonyfa alá!

2014. november 15. - Ganodermabolt

 
1880603111121045418_karacsony_diszek_mezeskalacs.jpgCsokoládé?

Vegyszerrel turbózott kávé díszcsomagolásban?
Feldolgozhatatlan vitaminkapszula a nagymama „egészségéért”?

Ugye neked is eleged van már az egészségtelen karácsonyi ajándékokból?

A karácsony a szeretet ünnepe; elméletileg azért ajándékozzuk meg szeretteinket, hogy kifejezzük hálánkat, köszönetünket, amiért egész évben mellettünk állnak.

Ilyenkor igazán nem szép dolog őket megmérgezni…

Márpedig a legtöbben ezt teszik. Minden évben, már szeptember végén kezdik ellepni a boltokat a karácsonyi bonbonok, a tortabevonóból készülő Mikulások, a vegyszeres kávéval kibélelt ajándékkosarak, amiket elméletileg ajándékba kellene adnunk.
Nem is beszélve a vegyipari „karácsonyi” vitamincsomagokról, amik állítólag azért vannak, hogy idős rokonaink még tovább velünk maradhassanak egészségben, boldogságban – de közben a szervezet számára feldolgozhatatlan, a májat megterhelő anyagokkal vannak tele.

Felejtsd el a mérgező karácsonyi ajándékokat!

Mit szólnál, ha idén igazán értékes meglepetések lennének a fa alatt?

Adj olyat, amit nem lehet megvenni, pedig mindenkinek szüksége van rá;
Ajándékozd a legnagyobb kincset a világon!


Idén adj egészséget karácsonyra!

kara_1.jpg

A DXN kínálatában mindenkinek találsz egészséges finomságokat!

  • A hölgyek kedvence a DXN Ganozhi tusfürdő, egy illatos kényeztetés, mely zuhanyzás közben a ganoderma erejével méregtelenít és táplálja a bőrt

  • Az uraknak a ginzenggel dúsított ganodermás kávét, a Maca Vita Cafét ajánlom, amelynek férfias, karakteres íze és egészséges „mellékhatása” rabul ejti az erősebb nem tagjait is

  • (Férjeknek titkos ajándék lehet még a Cordyceps kapszula is, amely nem csak a Himalája Viagrájaként híresült el, de segíti a szervezet állóképességének és ellenálló képességének fejlődését is…)

  • A nagyszülőknek a Spirulina vagy a Morinzhi vitaminbombákat szoktam javasolni, hogy sokáig játszhassanak az unokáikkal

  • A gyerekek rajonganak az édességért; a Cocozhi forró csokoládé nem csak krémes, édes, de a ganodermának köszönhetően egészséges is!

  • A kávé-rajongók számára két különleges díszdobozt állítottam össze, amelyekbe a legfinomabb feketéket gyűjtöttem csokorba

  • Utazóknak a DXN Toiletries Travel Kit dukál, amelyben sampon, tusfürdő és fogkrém szépen összecsomagolva várják a következő kalandot

Karácsonyi akció!

Lepd meg magadat is!

Ha a DXN kínálatából válogatod össze a legszebb karácsonyi ajándékokat, akkor nem csak

  • egészséges meglepetéseket adsz a családodnak

  • elkerülöd a tülekedést, a sorban állást, a tömeget, a bevásárlóközpontok émelyítő karácsonyi zenéjét

  • megszabadulsz a karácsonnyal járó ajándék-vásárlási stressztől

  • házhoz jön az ajándék

de még magadat is megajándékozhatod!

Ha legalább 30 000 forint értékben vásárolsz a DXN webshopjában, akkor a karácsonyi ajándékok mellé egy egzotikus illatú, mennyei szappant is kapsz ajándékba!


ganszap_hu_big.pngA Ganozhi szappan természetesen nem tartalmaz mesterséges anyagokat, parabéneket, csupán ganodermakivonat és pálmaolaj gazdagítja, hogy minden zuhanyzás egy frissítő, méregtelenítő kényeztetés is legyen egyben.

Tisztítja a bőrt, de megőrzi a benne található természetes olajokat.
A pálmaolaj E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag, késlelteti az öregedési folyamatokat és táplálja bőrödet, hogy fiatalos, friss üde legyél karácsonyeste is!

Kattints ide és válogasd össze a karácsonyi ajándékokat a DXN kínálatából!

Ne feledd; ha eléred a bűvös, 30 000 forintos határt, akkor a én is megajándékozlak téged…

Kattints ide és tegyél idén egészséges ajándékokat a fa alá!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr886900483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása