Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

A napsugárzás, vagy a naptej jelent nagyobb veszélyt?

2016. május 11. - Ganodermabolt

Az útépítő munkások, mezőgazdaságban dolgozók, tengerészek, halászok között, akik egész nap fényvédelem nélkül napon dolgoznak. sokkal kevesebb  a bőr- és egyéb rákos esetek előfordulása, mint a különböző napozószereket használó nyaralók között.

66ea18cfc18ebe595dead248e65770c4.jpg

Az első, széles körben hozzáférhető naptejet kb. 70 évvel ezelőtt dobták piacra, ez azonban csak egy korlátozott hatékonyságú, ragacsos anyag volt. Manapság már több száz napozáshoz készült termék közül választhatunk, de vajon ismerjük a bennük lévő anyagokat,  biztonságos használatukat?

Tény, hogy az elmúlt évtizedekben ugrás szerűen megnőtt a bőrbetegségekben, bőrallergiákban szenvedők száma. Biztos hogy a napsugárzás felelős a bőrelváltozásokért?

A napozás, a napon való tartózkodás egészséges

a napfény hatására fokozódik a bőrben a D-vitamin ( D - hormon ), amely főként a csontok szilárdságához és az erős immunrendszerhez fontos.  

Rengeteg betegség kialakulásában van szerepe a D- vitamin hiányának. Kattints ide és olvasd el  a cikket!

 

  • A D- vitamin 

 

  1. beállítja a test biológiai óráját, befolyásolja az éberség és álmosság ciklusait
  2. harmonizálja a hormonműködést
  3. elpusztítja a bőr felszínén lévő káros mikroorganizmusokat
  4. erősíti az immunrendszert
  5. nagyon jó hatással van a súlyos betegségek gyógyulására
  6. csökkenti a rák, köztük a melanóma kialakulásának esélyét
  7. általa derűsebb lesz a hangulatunk 

A naptej és a D-vitamin

A naptejek azzal, hogy megvédenek az UVB-sugaraktól, az általuk képződő D-vitamintól is megfosztanak bennünket.

  • A kémiai fényvédők úgy hatnak, hogy elnyelik a fényt, majd a bőrben elbomlanak. Az elnyelt energiát a molekula alacsonyabb energiájú fotonok formájában kibocsájtja és reakcióba lép környező más molekulákkal. Ez gyakran káros melléktermékek, pl. szabad gyökök keletkezéséhez vezet, ami rákos folyamatot indíthat el!
  • Rengeteg vegyület kombináció jöhet létre a sok bőrre kerülő szintetikus anyag között, amik UV hatásra kiszámíthatatlan reakcióba lépnek a szervezettel.
  • Negatív hatással vannak a hormonháztartásra, rongálják a sejteket, így az örökítő anyagot is.
  • Sok esetben önmagukban is allergiát, súlyos bőrirritációt okoznak.

A napozás hatására a melaninsejtjeink egyre több melanint (barna festékanyagot) termelnek a bőrben, melyek természetes védelmet nyújtanak a bőrnek.

 

gano-massage-oil_medium.pngTermészetes bőr védelem ganodermás olajjal.

 

A legjobb minőségű pálma olaj és Ganoderma kivonat tartalmával a napozás és masszázs kitűnő kelléke. A pálmaolaj gazdag E-vitaminban- erős antioxidáns - mely képes csökkenteni a kártékony szabad gyökök számát a testben. Kortól és bőrtípustól függetlenül használható. Csak természetes alapanyagokból készült, fokozza a bőr természetes védekező képességét,leégés nélkül barnítja a bőrt. Nemcsak védő, hanem ránctalanító bőr feszesítő hatása is van a ganoderma gyógygombának. A ganoderma gyors sejtújító hatása révén látványosan képes megújítani a bőrünket is. Gyönyörű bőr, már az első használat után is. 

Gano Massage Oil névek keresd a webáruházban, kattints ide!

 

 

aloe-v-hand-n-body_medium.pngTestápolásra napozás után használd az Aloe V Hand & Body Lotion -t. Csak természetes anyagokat tartalmazó testápoló krém ázsiai Aloe Vera-kivonattal készül. Csodálatosan hidratálja, nyugtatja, megújítja bőrödet, bársonyosan puhává nyugodttá válik. 

 


Tovább a webáruházba.

 

 

 

images (8).jpg

Ugye te sem akarsz ilyen bőrt magadnak! Akkor használj természetes kozmetikumokat a bőrödre!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr538703678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása