Gyógygombás termékek - DXN

Gyógygombás termékek - DXN

Turbó a hajnak

2018. május 13. - Ganodermabolt

A DXN nem csak a kávéról szól. Íme a DXN ganoderma samponról egy jó bizonyság. 

ganozhi-shampoo_small.jpgNagy Gábor: A DXN előtt évente kb. háromszor- négyszer mentem fodrászhoz. Egész egyszerűen nem volt rá többször szükség, mert bevallom, már nincs túl sok hajam. Aztán egy kis idő után azt vettem észre, hogy egyre sűrűbben kell bejelentkeznem a fodrászhoz. A korábbi 3-4 havi nyiratkozásom fokozatosan ment le 2-3-ra, majd most már ott tartok, hogy egy, másfél havonta be kell jelentkeznem. 

Többen jelezték, hogy megszűnt a korpásodás, dúsabb és egészségesebb lett a haj, valmint eltűnt a hosszú évekig tartó fejbőr irritáció.

Ganozhi Sampon

A semleges pH-értékű DXN Ganozhi sampon minden hajtípusra alkalmazható. A Ganoderma kivonattal és B5-vitaminnal dúsított, kímélő hatású DXN Ganozhi sampon használatától a haja egészségesebb, selymesebb és csillogóbb lesz.

Megnézem az áruházban itt! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetes-vitaminok.blog.hu/api/trackback/id/tr6013915280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása